Lajme

Ja kush është zyrtari i lartë i politikës shqiptare që nuk di të shkruaj

Loading...

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa në një postim që ka bërë në rrjetet sociale ka treguar se nuk di të shkruaj shqip.

Në postimin në fjalë ministri fjalën sot e ka shkruar sotë.

Po ashtu me anë të këtij postimi ai ka dashur të tregojë se për një takim që ka mbajtur me kryeministrin e dorëhequr Ramush Haradinaj.

Por në fakt më shumë ka treguar se nuk di të shkruaj.

Në postimin në fjalë ai ka marrë komente të shumta negative dhe po kritikohet nga shumë persona.

Fjalë të tjera që ka shkrua gabim janë: falenderova, punen.”

Më poshtë po ju sjellim postimin e plotë dhe komentet ju takojnë juve.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close