Lajme

Filologjiku me risi në protesta. Pedagogu nga Rumania flet për studentët…

Loading...

Bojkoti i mësimit i shoqëruar me ngujim nëpër fakultete si formë e protestës së studentëve deri në plotësimin e kërkesave të tyre nga kryeministri, vazhdon dhe përmasat janë gjithnjë e më të mëdha.

Sot, protesta vijon ndërsa i janë bashkuar edhe pedagogët ndërkohë një bojkot I përgjithshëm ka përfshirë edhe fakultetet në rrethe.

Tek fakulteti i Histori-Filologjisë në Tiranë sot protesta përveç bojkotit të shoqëruar me ngujim, merr dhe një dimension të ri për sensibilizimin e Arsimit të Lartë në Shqipëri përmes aktiviteteve të ndryshme.

Para studentëve të ngujuar në fakultet ka folur pedagu nga Rumania Viliem Kurtulaj.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close